Workshop
Over de drempel

Tijdens deze 4 uur durende interactieve workshop zet je op een leuke manier de eerste stappen in de wereld van crypto.

Nu slechts €125,- inclusief Btw

Ontvang GRATIS ons boek In 10 stappen je eigen bank!*

Workshop
Over de drempel

Tijdens deze 4 uur durende interactieve workshop zet je op een leuke manier de eerste stappen in de wereld van crypto. 

Nu slechts €125,- (inclusief btw)

Ontvang GRATIS ons boek In 10 stappen je eigen bank!*

In 4 uur tijd een sterke fundamentele basis om zelf je eerste stappen in de crypto te zetten

Waarom instappen in crypto?

Crypto is voor iedereen. Wij leggen je uit waarom en hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rij gezet. 

Meer financiële vrijheid

Gemiddeld gezien is de Bitcoin de afgelopen 5 jaar met 200% per jaar in waarde gestegen. In vergelijking met andere investeringen is dit een heel goed rendement.

Bescherming tegen deflatie

Het kabinet heeft uitgesproken dat er een crisis aankomt met een impact zo groot als na de WOII. Veel crypto is deflationair en dus ideaal om je vermogen te beschermen.

Je eigen bank zijn

Tijdens de crisis van 2008 zijn er verschillende banken failliet gegaan. Met Crypto kun je je eigen bank zijn. Deze kan niet failliet gaan en je vermogen is dus veilig.

Het is nog niet te laat

Veel mensen hebben het idee de cryptohype al te hebben gemist. Het tegendeel is waar. Crypto gaat nooit meer weg, we staan pas aan het begin van de revolutionaire verandering.

Een eerlijk pensioen

Het pensioenstelsel is gebouwd op jongeren die voor ouderen betalen. Wanneer er in verhouding minder jongeren zijn dan ouderen zijn, hebben pensioenfondsen een probleem. Door zelf je pensioen te beheren sta je op je oude dag niet voor verassingen.

Een transparanter systeem

Onze huidige politieke en economische systemen worden gecontroleerd door centrale machten. Dankzij de blockchain zijn deze straks veel minder nodig en kunnen processen op een veilige manier voor iedereen transparant gemaakt worden

Geld overmaken naar het buitenland

Per bank geld overmaken naar het buitenland duurt dagen en is duur. Met cryptogeld kan dit veilig zonder tussenpersoon, bijna gratis en binnen seconden. Spelregels zijn voor iedereen gelijk, ook voor de huidige 2 miljard mensen zonder toegang tot een bank.

Weer rente over je spaargeld

Veel banken hebben aangekondigd dat ze voortaan negatieve rente gaan rekenen over je spaargeld. Dit zorgt er voor dat jouw eerlijk verdiende geld elke maand een beetje minder wordt. Bij crypto krijg je als vanouds juist weer rente over je tegoeden.

Dit kun je verwachten van onze workshop

Onze workshop helpt je om op een leuke gemakkelijke manier voldoende basiskennis op te doen om daarna zelfstandig met crypto aan de slag te kunnen.

Je leert:

Je komt in eerste instantie natuurlijk om te leren over de cryptowereld. Maar wij denken dat het minstens net zo belangrijk is om een gezellige middag te hebben. Niet alleen vanwege onze eigen positieve mindset, maar ook omdat mensen die lekker in hun vel zitten nou eenmaal gemakkelijker leren.

De cryptowereld kan in eerste instantie soms worden ervaren als moeilijk en technisch. Doordat we tijdens de workshop constant aanwezig zijn kunnen we direct al je vragen beantwoorden. Dankzij het persoonlijke contact zul je gemotiveerd blijven en zul je aan het eind van de dag met een voldaan gevoel terug naar huis keren.

Door de oefeningen interactief te maken en in groepsverband te doen wordt de lesstof levendig. Hierdoor zul je extra geprikkeld worden om alles nog beter te onthouden.

Doordat wij zelf al jaren bezig zijn hebben we een hoop dingen geleerd in de praktijk. Door deze kennis met je te delen hopen we dat je een vliegende start kunt maken. Daarnaast hopen we je een beetje te inspireren met ons verhaal.

De cryptowereld is constant in beweging en de nieuwste ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Doordat wij dagelijks het laatste cryptonieuws volgen weten we precies wat er speelt. In onze workshop zullen we de laatste inzichten dan ook zoveel mogelijk met je delen, zodat je later zelf niet verdwaalt in verouderde kennis.

Testimonials

Dit zeggen anderen over onze workshop

Ontvang GRATIS ons boek In 10 stappen je eigen bank!*

Wacht niet langer en reserveer direct!

Zet jouw nieuwsgierigheid in crypto om in daadkracht en leer alles wat je moeten weten om zelfstandig met crypto’s aan de slag te kunnen. Bemachtig nu hieronder direct jouw plaats voor een van onze workshops.

€125,- incl. btw

*Heb jij ons 10-stappen boek al weten te bemachtigen?
Super! Dan kun je iemand anders blij maken door ons boek weg te geven.