Wij zijn
CryptoBuddies

Video afspelen

Onze missie

Bij CryptoBuddies leer je leuk en gemakkelijk hoe je veilig met crypto’s aan de slag kunt om je financiële onafhankelijkheid te vergroten. Wij beloven geen gouden bergen, maar helpen mensen en organisaties door middel van training, coaching en advies op een eerlijke manier de nodige kennis en vaardigheden eigen te maken om zelfstandig de mogelijkheden van deze geweldige technologische innovatie te benutten. Ons ultieme doel is eraan bij te dragen dat mensen meer plezier en voldoening uit hun werk kunnen halen, de welvaart eerlijker wordt verdeeld en geld weer een middel is en geen (hoofd)reden om iets wel of niet te doen.

Samen groeien

Wij kiezen voor duurzame relaties en het creëren van win-win-win, zodat we samen kunnen groeien. Wanneer iedereen een stukje talent van zichzelf inzet om een ander te helpen, creëren we samen een betere wereld.

Positiviteit

Met een positieve mindset voel je je gelukkiger, zie je meer mogelijkheden, bereik je meer én heb je meer te geven. Positiviteit is 'besmettelijk' en wat je uitzendt krijg je terug. In onze aanpak en communicatie streven wij daarom altijd naar oprechte positiviteit.

Integer en betrouwbaar

Er is nog veel controverse rond cryptovaluta. Onze integriteit en betrouwbaarheid zijn dan ook ons hoogste goed. Wij zijn transparant en eerlijk in onze communicatie en over de grenzen van onze kennis en kunde.

Maak kennis met de oprichters van CryptoBuddies

Dave en Petra van Dooren-Lansdorp zijn getrouwd en de oprichters van CryptoBuddies B.V. Ze ontmoetten elkaar in 2011 in militaire dienst op uitzending in Bosnië-Herzegovina. Kort hierna verruilde Dave zijn uniform voor een overall om te werken in de offshore. Het was hier waar hij voor het eerst in aanraking kwam met crypto’s. Sindsdien gaat al zijn vrije tijd zitten in het volgen van de ontwikkelingen in de cryptowereld en het helpen van mensen om ook in crypto te stappen. Inmiddels is hij hier fulltime mee bezig. Toen Dave begon te begrijpen wat crypto’s en de onderliggende blockchaintechnologie inhouden, was het voor hem duidelijk dat Petra, die werkt als controller bij de overheid, hier ook alles van zou willen weten. Hij had volledig gelijk en nu delen ze de passie en de wens om mensen te helpen met het omarmen van deze geweldige technologische innovatie.

Na 15 jaar ervaring in verschillende functies in de bedrijfsvoering bij de overheid, zie ik dat het georganiseerd wantrouwen en de verspilling door - in mijn ogen - onnodige bureaucratie eerder toe- dan afneemt. Hierdoor lijken maatschappelijke organisaties steeds verder van hun bedoeling af te dwalen, verliezen klanten het vertrouwen en raken medewerkers overwerkt en gefrustreerd. Blockchain technologie biedt mogelijkheden om processen rigoureus anders in te richten. Ik wil mij inzetten voor het gebruiken van deze techniek. Het ultieme doel? Verhogen van maatschappelijk rendement, terug gaan naar de bedoeling, de mens weer centraal en medewerkers die meer plezier en voldoening uit hun werk kunnen halen.

Petra van Dooren-Lansdorp

Ons huidige monetaire systeem is zwaar verouderd. Ook heeft het in de wereld voor een enorme scheefgroei gezorgd, die alleen maar toeneemt omdat het systeem ervoor zorgt dat rijken rijker worden en armen armer. Ik ben ervan overtuigd dat de wereld er met blockchain, crypto’s en alle ontwikkelingen eromheen een stuk op vooruit kan gaan, doordat niemand meer wordt uitgesloten. Door mij in te zetten voor het gebruik van crypto’s wil ik een steentje bijdragen aan een meer decentrale, eerlijker, transparanter, vrijere wereld waarin geld geen (hoofd)reden meer is om iets wel of niet te doen.

Dave van Dooren