Maak gebruik van onze handige links

DigiByte Foundation

De DigiByte Foundation heeft zichzelf tot doel gesteld bij te dragen aan de massa adoptie van de decentrale blockchain DigiByte. Door op grote schaal decentrale blockchain technologie in te zetten voor maatschappelijke, economische en politieke doeleinden wil de DigiByte Foundation bijdragen aan een veiligere, transparantere en eerlijkere wereld.

Litebit

Litebit is een prettige broker voor beginners. Je kunt er ca. 60 verschillende crypto’s  kopen en verkopen en de website is heel overzichtelijk.

Bitvavo

Bitvavo is een mengvorm van een broker en een exchange. Iets minder makkelijk voor beginners dan Litebit, maar wel meer mogelijkheden. Je kunt hier ca. 85 verschillende crypto’s kopen en verkopen, je kunt er met crypto’s handelen en je kunt crypto’s staken. Bitvavo is goedkoop om crypto’s te kopen, maar handelen is vrij prijzig.

Binance

Binance is ook een mengvorm van een broker en een exchange. Weer iets minder gebruiksvriendelijk dan Bitvavo, maar wel goedkoper met handelen tussen crypto’s.

Bittrex

Bittrex is een soortgelijke website als Binance. Hier zijn we vooral positief over vanwege de uitgebreide handelsmogelijkheden (pairs).

Ledger

Ledger is een goed hardware wallet merk. Let altijd goed op of de hardware wallet die je aanschaft wel geschikt is voor de crypto’s die je wilt bewaren.

Trezor-T

De hardware wallet Trezor-T is één van onze favorieten vanwege het gebruiksgemak en het feit dat we onze favoriete crypto’s er mee kunnen bewaren (de trezor One is een stuk goedkoper, maar ondersteunt geen Cardano). Ook heeft Trezor verschillende crypto steels om je recovery seed veilig mee te bewaren.

DoopieCash

Dave volgt het Youtube kanaal van DoopieCash, Berry en Chris, al bijna vanaf hun start en is enthousiast over hun kennis en kunde. Je kunt op hun website terecht voor trading cursussen.

Madelon Vos

Ook Madelon Vos heeft een interessant Youtube kanaal. Met name met betrekking tot macro economische ontwikkelingen. Zij is docente technische analyse op een HBO opleiding en biedt een aantal cursussen technische analyse aan op haar website. Met de kortingscode "korting10" krijg je 10% korting.

Tradingview

Wanneer je met technische analyse aan de slag wilt, dan is een abonnement op Tradingview een aanrader, vanwege de tools en grafieken. Overigens niet alleen voor crypto’s, maar bijvoorbeeld ook voor aandelen.

Vidarte

In ons boek hebben we één van de stappen gewijd aan je financiële mindset. Wil je serieus met je mindset aan de slag, dan kunnen we uit eigen ervaring deze opleider in levenskunst van harte aanbevelen. Heb je ons boek in bezit? Dan kun je zelfs korting krijgen. Zie hiervoor stap 2 in het bonusmateriaal.

MyDigiPassword door Antum ID

Met de op blockchain gebaseerde passwordmanager MyDigiPassword van Antum ID hoef je nooit meer je wachtwoord te onthouden en worden jouw wachtwoorden ook niet in een cloud opgeslagen. Voor een licentie van een jaar betaal je € 10. Klik hier voor de installatie handleiding.

Alle bovenstaande partnerlinks betreffen producten/diensten waar wij achter staan. Wanneer je klikt op één van de links – met uitzondering die van de DigiByte Foundation, DoopieCash, Vidarte en Antum ID –  en jezelf inschrijft en/of iets aanschaft, kost het jou niks extra’s (soms levert het je zelfs iets op), maar ontvangen wij wel een beloning. Daar zijn we natuurlijk blij mee, dus dank je wel daarvoor!