GRATIS ons boek uitproberen?

Wij helpen je op weg met het beleggen in crypto. Je leert de basics over blockchain en crypto, hoe je keuzes kunt maken die bij jou passen en we geven je tips en tools om jou te helpen jouw doelen te realiseren.

Benieuwd naar de voordelen van crypto?

Wij geloven dat crypto nooit meer weg gaat en de wereld compleet gaat veranderen. Doordat wij hier nu al bewust van zijn proberen we hier op in te spelen in de keuzes die we dagelijks maken. Ben jij benieuwd wat crypto allemaal voor jou kan betekenen nu of in de toekomst?

In 10 stappen je eigen bank

Koop en beheer crypto’s zoals Bitcoin, Litecoin, DigiByte en Cardano en vergroot je financiële onafhankelijheid

Met de 10 stappen uit dit boek helpen wij je om mee te gaan doen in de cryptowereld. Je leert de basics over blockchain en crypto en we leggen je uit hoe je keuzes kunt maken die bij jou passen. Daarnaast geven we je tips en tools om jou te helpen jouw doelen te realiseren. Met de praktijkvoorbeelden in het boek, deels fictief en deels uit de echte praktijk, krijg je een beter beeld van de mogelijkheden en de risico’s.

 

Elk hoofdstuk sluiten we af met een praktijkopdracht. Na het maken van alle praktijkopdrachten beschik jij over een gedegen plan, de juiste mindset en je eigen cryptobank, waarmee je weer een stap verder bent in je financiële onafhankelijkheid. 

Nu met € 2,50 retour In DigiBytes!

Enthousiast geworden?
Bestel ons complete boek

Start vandaag nog met jouw eerste stap in de cryptowereld door ons 10-stappen boek direct te bestellen.

€17,50 incl. btw

Wist je dat? Voor ieder via onze website verkocht boek doneren wij €1,50 aan de DigiByte Foundation.

Nu met € 2,50 retour In DigiBytes!

Wist je dat? Voor ieder via onze website verkocht boek doneren wij €1,50 aan de DigiByte Foundation.

Enthousiast geworden? Bestel ons complete boek

Start vandaag nog met jouw eerste stap in de cryptowereld door ons 10-stappen boek direct te bestellen.

€17,50 incl. btw

Ontdek de voordelen van
In 10 stappen je eigen bank

Ontvang €2,50 retour in DigiBytes

Bij de aankoop van het boek ontvang je € 2,50 retour In DigiBytes! Je ontvangt een code en uitgebreide instructie bij levering van jouw boek.

Doe mee met onze DigiByte winactie

Met deze actie maak je kans om gratis DigiBytes te winnen! En het beste van al? Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Deelnemen mogelijk na aankoop van ons boek.

Jij helpt ons de DigiByte Foundation te steunen

Voor ieder via onze website verkocht boek doneren wij €1,50 aan de DigiByte Foundation. Zo helpen wij met het realiseren van de doelen van deze blockchain-for-good.

Liever hands-on aan de slag met crypto?

Schrijf je in voor onze workshop!

Doe mee met onze laagdrempelige Over de drempel workshop. Tijdens onze 3 uur durende interactieve workshop zet je op een leuke manier de eerste stappen in de cryptowereld. Alle deelnemers ontvangen gratis ons 10-stappen boek.

€99,- incl. btw

Om de preview van het boek te kunnen downloaden, hebben wij eerst jouw naam en e-mailadres nodig. Vul deze hier in en krijg toegang.

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden. Meer info in onze Privacy verklaring

Download nu

In 10 stappen je eigen bank