DigiByte winactie

Super dat je de eerste stappen in de cryptowereld hebt gezet. Je kunt nu meedoen aan onze doorlopende winactie om 500 DigiBytes te winnen. En het beste van al? Je kunt zo vaak meedoen als je wil.

 

Wij willen graag zoveel mogelijk mensen helpen om te leren hoe je veilig met crypto’s aan de slag kunt om je financiële onafhankelijkheid te vergroten. Onze winactie is er daarom op gericht ons bereik te vergroten. Doe jij mee aan de winactie, dan maak je dus niet alleen zelf kans op die 500 DigiBytes, maar help je gelijk andere mensen om ook veilig met crypto’s aan de slag te gaan!

We gaan ervan uit dat je opdracht 1 van stap 7 in het boek hebt uitgevoerd. In deze stap heb je jouw DigiByte wallet geïnstalleerd op je telefoon. Is dat nog niet het geval, doe dit dan zodat je de DigiBytes kunt ontvangen wanneer je hebt gewonnen. Voer daarna onderstaande stappen uit.

Deel een leuke foto met ons boek op Instagram met de hashtag #kennisdelen

Schrijf erbij waarom jij ons boek aanbeveelt.

Tag ons in jouw bericht en zorg dat de privacy instellingen van jouw bericht zo zijn ingesteld dat wij je bericht ook kunnen zien.

Elke eerste zaterdag van de maand trekken we één winnaar uit de leukste inzendingen en die krijgt persoonlijk bericht. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt!

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.